Om Oss

Vi er et nyetablert renholdsfirma som spesialiserer oss på renhold rettet mot privat og bedriftsmarkedet. Vi fokuserer spesielt på den personlige kommunikasjonen med kundene. Hos oss samarbeider du direkte med våre arbeidsledere. og med dette ønsker vi å oppnå tillit og trygghet og vi er til en hver tid oppdatert på kundens behov.

Vår målsetting er å tilby privatpersoner såvel som bedrifter et langsiktig, effektivt og sikkert tilbud. Vi har per dags dato flere ansatte med lang og bred erfaring innen bransjen, som yter sitt ytterste for å møte dine behov som kunde.

Vår visjon er å gjøre våre kunder bedre, og hjelpe dem med deres daglige behov. Det er de varige kundeforhold som er vårt varemerke, hvilket betyr fokus på de mellommenneskelige forhold like mye som de tekniske løsningene. Som kunde hos oss vil du raskt oppleve at vi er seriøse i alle ledd.

Punktlighet, kvalitet og service er viktig for oss. Kunden skal være trygg på at vi tilbyr den beste servicen som er å oppdrive. Renholdsansvarlige og hele selskapet skal holde et høyt nivå, slik at våre kunder kan ha tillit til oss.